Obsah fóra NFSplanet.cz
RegistraceHledatFAQSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení
Jak vypnout motion blur v Most Wanted?
Jdi na stránku 1, 2  Další

Zaslat odpověď    Obsah fóra NFSplanet.cz » Poradna k NFS:MW Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
Jak vypnout motion blur v Most Wanted?
Autor Zpráva
LEAX
Šerif
Šerif

Příspěvek Jak vypnout motion blur v Most Wanted? Citovat
Tady je postup, jak vypnout motion blur přes registry, jelikož ve hře samotné vypnout nejde:

START > SPUSTIT (RUN) > napište REGEDIT > OK > [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\] > tam +tukněte pravým tlačítkem na g_MotionBlurEnable > dejte MODIFY (UPRAVIT) > VALUE DATA z 1 na 0

A máte to Wink

Edited by Mikes
21. listopad 2005, 18:55 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu   Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Anonymní

Příspěvek Citovat
But while you are busted, the game will fall down..Sad
3. prosinec 2005, 13:32
LEAX
Šerif
Šerif

Příspěvek Citovat
Anonymous napsal:
But while you are busted, the game will fall down..Sad
hmm vypol si niekto motion blur a ked vas zabasnu tak sa vam vypne hra???
3. prosinec 2005, 14:12 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu   Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Mikes
Šerif
Šerif

Příspěvek Citovat
JJ, už mi ohledně toho psal někdo mail.

3. prosinec 2005, 17:21 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu   Zobrazit autorovy WWW stránky
LEAX
Šerif
Šerif

Příspěvek Citovat
hmm no ked vam to robi problem tak si to v registroch premente naspat na 1
3. prosinec 2005, 18:07 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu   Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
chleba
Závodník
Závodník

Příspěvek Citovat
me to funguje, schvalne sem to zkousel, ale ze by to nejak ovlivnilo chod pocitace, tak to jsem nezpoznal.......

4. prosinec 2005, 12:09 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu   Zobrazit autorovy WWW stránky
Sobi
Řidič autoškoly
Řidič autoškoly

Příspěvek Citovat
Měl jsem též potíže.Nepomohl ani reinstal Win. ani jiné ovladač jen
nastaveni :motion blur zpět na 1
4. prosinec 2005, 14:27 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
Anonymní

Příspěvek BIG Motion Blur Citovat
zkoušel si někdo Motion Blur zvětšit? Třeba pojedu 50 km/h a bude rozmazáno jak při 300 Very Happy Laughing
11. prosinec 2005, 10:27
LEAX
Šerif
Šerif

Příspěvek Re: BIG Motion Blur Citovat
Anonymous napsal:
zkoušel si někdo Motion Blur zvětšit? Třeba pojedu 50 km/h a bude rozmazáno jak při 300 Very Happy Laughing
a da sa to ??lebo v registroch sa da dat ako funkcna hodnota 1 a 0 cize on a off
11. prosinec 2005, 10:53 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu   Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Mrak
Seržant policie
Seržant policie

Příspěvek Citovat
Vám se nelíbí rozmazávání? Já jel 390 a nemohu si stěžovat, líbilo se mi to.. Laughing Laughing Akorát zeď asi byla trochu silnou brzdou..

http://mrak.ic.cz/
Jsem týden ve Španělsku: 23.5. - 1. 6. 08
11. prosinec 2005, 18:06 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu [ skrytý ] Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
LEAX
Šerif
Šerif

Příspěvek Citovat
Mrak napsal:
Vám se nelíbí rozmazávání? Já jel 390 a nemohu si stěžovat, líbilo se mi to.. Laughing Laughing Akorát zeď asi byla trochu silnou brzdou..
mne by sa to pacilo ale mne na mojej sune to neukazuje Laughing
12. prosinec 2005, 0:58 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu   Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Mrak
Seržant policie
Seržant policie

Příspěvek Citovat
LEAX napsal:
Mrak napsal:
mne by sa to pacilo ale mne na mojej sune to neukazuje Laughing

Mno, na starej mi to taky nejelo... Laughing Teď už jo...

http://mrak.ic.cz/
Jsem týden ve Španělsku: 23.5. - 1. 6. 08
12. prosinec 2005, 15:44 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu [ skrytý ] Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
trodas
Závodník
Závodník

Příspěvek Citovat
Me se to rozmazavani silne nelibilo, kdybych ten patch nenasel, tak bych to ani nehral... Wink

A kdyz se ti libi rozmazavani, tak se nediv, ze pak prehlidnes zed Laughing

13. březen 2006, 21:35 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu   Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger ICQ
pips
Seržant policie
Seržant policie

Příspěvek Citovat
Jinak 1/0 v registrech jsou binarni boolean hodnoty - tj true/false takze to tezko jde zvetsit =D

14. březen 2006, 17:54 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu [ skrytý ] Zobrazit autorovy WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger ICQ
Brejlounek
City Owner
City Owner

Příspěvek Citovat
Nó, to opravdu nepude, to je fak true a false... Laughing Laughing Laughing

Ale zase takle, já sem si taky dlouho myslel, že se 3d-normály udávají jen mezi 0 a 1, ale hle - nedávno sem se setkal i s 2... Shock Shock Shock

15. březen 2006, 20:53 Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu [ skrytý ] Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:    
Zaslat odpověď    Obsah fóra NFSplanet.cz » Poradna k NFS:MW Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2
Přejdi na: